Vi serverer helsekost rett fra havet

Marine Vital er et helsekostfirma som har spesialisert seg på kvalitetsprodukter fra havet siden 2013.

Historien

Pioner

Fiskeprotein som helsekosttilskudd fantes ikke på markedet for få år siden. Derfor er vi stolte over å ha løst utfordringen med å utvikle produktene som gjør det enklere for folk å få i seg nok fiskeprotein i hverdagen. Vi serverer helsekost rett fra havet.
Siden 2013 har Marine Vital spesialisert seg på kvalitetshelsekostprodukter.

Produktene

HydroProt og Laxpro (også tilsatt vitamin D) inneholder fiskeprotein laget av fiskekjøttet fra norsk laks. Produktene har sitt utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus, der resultatene blant annet viser at folk som har høyt fiskeinntak har færre livsstilsykdommer. Studier antyder også at inntak av fiskeproteiner kan gi positive helseeffekter.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva er hydrolisert fiskeprotein?

  Hydrolyse – som betyr splittelse ved bruk av vann – er metoden vi nytter for å trekke ut næringsrike proteiner fra laksekjøttet. Vi bruker kun ferskt fiskekjøtt fra norsk laks. Hydrolyserte lakseproteiner er enklere for kroppen å ta til seg enn andre proteiner fordi hydrolyseprosessen ligner på vår egen fordøyelsesprosess i tarmen. Kroppen opplever laksehydrolysatene som «ferdigfordøyde» og dermed bruker tarmene kortere tid på å bryte ned proteinene og ta de opp i kroppen. Dette er gunstig for muskelbevaring og restitusjon, samtidig som kroppen får i seg alle essensielle aminosyrer.

 • Kan HydroProt og Laxpro erstatte fisk?

  Vi anbefales å spise fisk flere ganger i uken fordi fisk også inneholder marine omega-3 fettsyrer. Opplever du det som vanskelig å spise nok sjømat, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å spise fiskeprotein. Studer viser blant annet at fiskeproteintilskudd kan ha gunstig helseeffekter hos voksne med overvekt.

 • Er det noen bivirkninger med kosttilskuddet?

  Kroppen tar opp ingrediensen i produktene våre på tilsvarende måte som den tar opp samme type ingredienser fra mat. Alt du spiser kan ha bivirkninger, også kosttilskudd. Om du merke noe former for reaksjoner anbefaler vi en pause fra helsekostproduktene for å se om det kan være årsaken. Ved alvorlige tilfeller, kontakt lege. Har du fiskeallergi, tåler du heller ikke Hydroprot og Laxpro.

 • Kan gravide spise HydroProt og Laxpro?

  Det er ingen grunn til at gravide ikke kan spise produktene våre, men anbefaler likevel at du alltid avklarer med lege før eventuelt bruk av kosttilskudd når du er gravid.

 • Hva er forskjellen på tran og fiskeprotein?

  Tran er en olje som utvinnes av fiskelever og en av få naturlige kilder til vitamin D i kostholdet vårt. Tran har også en høy konsentrasjon av omega-3 fettsyrer, som sies å ha gunstig helseeffekt på hjerte og kretsløp. Fiskeprotein inneholder ikke omega 3, men er konsentrerte proteiner fra laks som er hydrolyserte slik at kroppen lettere tar de opp. Fiskeoljer og -proteiner har forskjellige funksjonsområder i kroppen og du kan ta begge deler samtidig.

 • Hvordan bestiller jeg?

  Du kan bestille HydroProt og Laxpro ved å fylle ut bestillingsskjema her (Bestill-knapp) eller sende oss en e-post på post@sprekereliv.no eller ringe 854 16 299.

 • Får jeg kjøpt produktene i butikk?

  Våre produkter selges ikke i butikk, men du kan kjøpe den i nettbutikken vår, bestille ved å sende en e-post til post@msprekereliv.no eller ringe 854 16 299

 • Hvordan fungerer abonnementsordningen?

  Som abonnent mottar du forsendelser direkte til postkassen din annenhver måned. På den måten slipper du å gå tom for kosttilskudd. Marine Vital dekker alle utgifter med utsending av varene. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement.

Kontakt oss

Marine Vital AS

Sluppenvegen 8, Postboks 4272 Torgård
7468 Trondheim

Våre produkter

Bedre helse med HydroProt fiskeprotein

Fiskeprotein kan gi positive helseeffekter. Vi har utviklet HydroProt for at det skal bli enklere for deg å få i seg fiskeprotein i hverdagen. Helsekosttablettene inneholder lakseprotein laget av fiskekjøtt fra norsk laks. Vi serverer helsekost rett fra havet.

Les mer
Les mer

Laxpro – fiskeprotein tilsatt vitamin D

Med vitamin D3 – for din helse. Vi har videreutviklet helsekostproduktet hydrolisert fiskeprotein og laget lukt- og smaksfrie kapsler samt tilsatt D-vitamin. Laxpro er derfor enklere å svelge. Økt inntak av fisk reduserer faren for utvikling av livsstilssykdommer – vi gjør det enkelt å få i seg helsekost fra havet.

Les mer
Laxpro_fiskeprotein_helsekost Les mer
Til toppen