Helse

Ann-Kristin fant løsningen i fiskeprotein

Hjemme hos Ann-Kristin Dragseth spises det sjeldent fisk. Dermed måtte hun finne en alternativ måte å få i seg de næringsstoffene hun trengte.

Tekst Redaksjonen / Foto Bjørn Christiansen / 24.02.2017

Gode vaner i hverdagen har alltid vært viktig for Ann-Kristin Dragseth og samboeren hennes. De forsøker å avstå fra potetgull og sjokolade i ukedagene, og istedenfor å belønne seg med mat og snack oppsøker de sol og varme på Kreta eller Gran Canaria to-tre ganger i året.

Ann-Kristin har aldri vært av typen som drar på treningsstudio, men hver dag går hun og samboeren turer sammen i en time i turterrenget ved Nidelven, rett utenfor deres egen dørstokk i Trondheim. Så sant været er godt iallfall, sier hun, og forteller at vinteren kan være en prøvelse. Også på jobben i helsesektoren får hun beveget både armer og bein.

Hver dag går samboeren og Ann-Kristin Dragseth turer sammen i turterrenget ved Nidelven. Hun holder seg også i form i den aktive jobben i helsesektoren.

Liker ikke fisk

Slik kan hun ha god samvittighet og en avslappet livsstil, men lenge var det likevel én ting som plaget henne. Det er nemlig en vesentlig ting som ikke blir servert til middag hos dem:
– Jeg er ikke så glad i fisk, så det er vel heller sjeldent at det står på bordet når jeg får bestemme, forteller hun.
Lenge var Ann-Kristin usikker på om hun fikk i seg de rette næringsstoffene da fisk var fraværende på menyen.

Bedre helse rett fra havet

Vi har gjort det enkelt å få i seg de viktige fiskeproteinene.

Bestill
Bestill

Ikke lenger dårlig samvittighet

For Ann-Kristin går det nå automatisk med to tabletter til frokost og to på ettermiddagen. Effekten for henne var så positiv at hun har valgt å fortsette på produktet i snart tre år. Hun føler seg vel både i kropp og sinn, og sover også godt om natten. For ordens skyld har hun ikke lagt om livsstilen på noen måte de siste årene. Som 56-åringen selv sier: hun er ingen fanatiker.

Hun er lettet over å endelig finne et produkt som ga henne det lille hun trengte.

– Og ikke minst er det deilig å slippe den dårlige samvittigheten over å utelate de to-tre fiskemiddagene som anbefales ukentlig, som jeg vet at jeg hadde droppet uansett, sier hun humoristisk.

Og ikke minst er det deilig å slippe den dårlige samvittigheten over å utelate de to-tre fiskemiddagene som anbefales ukentlig.