Helse

Aslaug slet med lavt stoffskifte og et par ekstra kilo. Løsningen fant hun på facebook.

Aslaug Irene Laupsa Kvam gikk ned de vanskelige kiloene ved hjelp av lakseproteiner.

Tekst Redaksjonen / Foto Chris Aadland / 24.01.2017

Etter tre års regelmessig bruk er Aslaug Irene Laupsa Kvam ikke i tvil: HydroProt er et produkt som holder hva det lover. Hun slet med ustabilt blodsukker og lavt stoffskifte, og hadde et par ekstra kilo som hun slet med å ta av på egen hånd da hun tilfeldigvis kom over produktet på nett.

– Jeg bestemte meg på forhånd om å teste det i noen måneder for å se om jeg opplevde effekt, og det gikk vel både ett og to glass før jeg virkelig begynte å merke endringen: midjemålet ble tydelig smalere, sier hun, og forteller at hun hadde tatt mål før hun la inn sin første bestilling.

Smalere midje og definerte muskler

48-åringen fra Kvam er ikke eksentrisk rundt verken kropp eller vekt, men fem graviditeter hadde satt sine spor. Både før og etter hun la kosttilskuddet til sin daglige meny, har hun hatt en sunn livsstil med et variert kosthold og tre til fire treningsøkter i uken, samt turer med hunden. HydroProt økte forbrenningen hennes og hjalp henne det siste stykket på veien til å nå sine mål.

Aslaug forventet ingen mirakel-effekt, men la merke til at musklene på kroppen ble mer definert enda hun trente og spiste på samme måte som før. Hun opplevde også økt utholdenhet på kombi-timene på treningssenteret.

– For meg er HydroProt et viktig tilskudd også fordi jeg spiser alt for lite fisk, noen uker spiser jeg ikke fisk i det hele tatt, innrømmer hun.

Bedre helse med fiskeproteiner

Gjør som Aslaug du også, prøv Hydroprot. Prøvepakken får du til halv pris i dag!

Bestill
Bestill

For meg er Hydroprot et viktig tilskudd også fordi jeg spiser alt for lite fisk, noen uker spiser jeg ikke fisk i det hele tatt.

 

Kan sette seg nye treningsmål

Til daglig jobber hun som psykiatrisk sykepleier og forsøker å holde seg i aktivitet hver dag. Hun har blant annet et daglig mål om å gå 10 000 til 14 000 skritt.

– Det var de gode forskningsresultatene som overbeviste meg om at dette var et seriøst produkt som kunne funke for meg, og det gjorde det, sier Aslaug, og mener at det var i kombinasjon med en sunn livsstil at hun kunne nyte en lettere kropp og en smalere midje.

Bedre helse med fiskeproteiner

Aslaug økte forbrenningen og fikk mer definerte muskler etter at hun begynte med HydroProt.

Bestill
Bestill