Helse

Lakseprotein kåret til årets ingrediens innen vektkontroll – Reduserte BMI med 5,6%

Fiskeprotein har allerede blitt etablert som et nyttig kosttilskudd på markedet, og proteinet har rukket å vinne den europeiske helsekostprisen «Årets Ingrediens» innen kategorien vektkontroll.

Tekst Redaksjonen / Foto Istock / 23.01.2017

Proteinet som brukes HydroProt og Laxpro har gjennom placebo-baserte studier vist å kunne redusere BMI hos overvektige voksne opptil 5,6%. Studien har blitt godkjent og publisert i Journal of Obesity & Weight Loss Therapy i USA. (Studien kan lastes ned og leses her)

Flere positive effekter kartlegges

Frem til 2010 var det ukjent for forskere at voksne mennesker i det hele tatt hadde brune fettceller.  De brune fettcellene har vist seg å forbrenne hvite fettceller for å skape varme. Det forskes på dette ved universitetet i Bergen (UiB) i blant annen denne studien.  NRK skrev om dette allerede i 2010 (her)

Å redusere BMI kan i mange tilfeller føre med seg en rekke fordeler blant annet på kolesterol og blodsukker.

Basert på de positive Norske studiene om fiskeprotein og norske myndigheters anbefaling av økt inntak av sjømat har Hydroprot Fiskeprotein oppleved en enorm etterspørsel og popularitet de siste årene. Nå kan du også få bestille en prøvepakke til halv pris.

Bedre helse med HydroProt

Bestill en prøvepakke til halv pris

Bestill
Bestill

 

Dette funnet betyr at man i praksis kan spise flere kalorier uten å legge på seg, så lenge disse kommer fra proteiner og ikke karbohydrater.

 

Disse oppsiktsvekkende funnene har ført til videre forskning på fiskeprotein, og ved Proteingruppen ved Klinisk Institutt 1 ved Universitetet i Bergen sitter stipendiater i dag og forsker på om fiskeproteiner kan påvirke folks helse ved å redusere fettlagringen i musklene, redusere betennelsestilstander i kroppen og bedre sukker-reguleringen.

Bedre helse rett fra havet

Økt inntak av fisk reduserer faren for utvikling av livsstilssykdommer – vi gjør det enkelt å få i seg helsekost fra havet.

Bestill
Bestill

Prisbelønnet innen vektkontroll

Kosttilskuddet har allerede blitt etablert som et nyttig tilskudd på markedet, og har rukket å vinne den europeiske helsekostprisen «Årets Ingrediens» innen kategorien vektkontroll.

Lakseproteinet brukt i HydroProt er det proteinet på markedet som raskest blir tatt opp i kroppen, og fungerer til stor fordel for dem som trener aktivt. Økt inntak av fiskeproduker er en naturlig måte å forebygge livsstilssykdommer.