Trening

Trener for sommerkroppen – Bruker smarte fiskeproteiner for å bygge muskler og holde vekten nede.

Treningsentusiasten Johnny Værnes er nøye med hva han putter i seg. For å oppnå sommerkroppen har han nå satt fiskeprotein på sin daglige meny.

Tekst Redaksjonen / Foto Bjørn Christiansen / 13.03.2017

Det er lite i Johnny Værnes sitt liv som står stille. Etter endt arbeidsdag som rørlegger drar han hjem til familien, men slenger seg sjeldent på sofaen. Der venter hans to små sønner, og største fans, som gjerne vil leke og herje. Eldstemann på 5 år har allerede begynt med idrett og er en dreven klatrer, både i trær og i klatreveggen. Fisketurer i helgen med hele familien er ukens høydepunkt.

Johnny har selv drevet med sport hele livet, og spesielt fotball og kampsporten MMA har tatt mye av hans våkne tid. Sistnevnte la han opp for bare 1,5 år siden, men den sporty livsstilen har han hold ved like.

Johnny har drevet med sport hele livet, og spesielt fotball og kampsporten MMA har tatt mye av hans våkne tid.

Bulk og deff

Selv om det er mye lek og moro, har 25-åringen et ganske strengt forhold til trening og kosthold. Han har bestemte tider på året hvor han regulerer vekten ned eller opp, såkalt bulking og deffing, og øker treningen og dietten basert på ønsket resultat. Til vanlig trener han styrke fire til fem ganger i uken, og fra årsskiftet jobber han med sommerkroppen.
Det var i den sammenhengen at han ble interessert i fiskeprotein som har i studier med rotter en har vist en god effekt på å holde fettprosenten nede og samtidig gir musklene et tilskudd som inneholder alle aminosyrer de trenger for å vokse. At Hydroprot er hydrolysert betyr at det er delvis brutt ned, og taes mye raskere opp i kroppen enn vanlig protein.. Johnny la inn sin første bestilling for snart et halvt år siden.

Økt forbrenning og muskelvekst

Få bedre helse med HydroProt fiskeprotein

Bestill
Bestill

– I den perioden jeg har brukt kosttilskuddet har de hatt fin effekt uten bivirkninger. Både meg og samboeren min har testet dem og føler at de funker, sier han, og påpeker at han merker det både på vekten og at de har fått mer markerte muskler.

I den perioden jeg har brukt kosttilskuddet har de hatt fin effekt uten bivirkninger.

– Bra for fysisk aktive

25-åringen jobber mot spesifikke mål på trening, og nå vil han øke fra 185 kilo i markløft til 200 kilo. Da er det små marginer som hjelper på muskelveksten. Det var i treningssammenheng at han ble introdusert for fiskeprotein – gjennom en kamerat som hadde lest seg opp på det.

– Jeg har prøvd andre kosttilskudd for å få opp forbrenningen, men synes at dette hørtes mer interessant ut. Nå er det hovedsakelig på den biten jeg forventer resultater, så om det har noe effekt på for eksempel restitusjon etter trening vet jeg ikke, sier han.

Familiemannen fra Moss har også gjort seg noen tanker om hvem andre produktet kan passer for:
– Hvis man er fysisk aktiv er det et godt kosttilskudd, og det er veldig bra hvis man driver med kampsport og må ned i vekt i en periode.

Bestill en prøvepakke til halv pris du også

Få bedre helse med HydroProt fiskeprotein

Bestill
Bestill